Tjenixen

 Hejsan alla söta, fina, snygga, sexiga osv..
 
Vad har ni gjort idag?? Jag har itne gjort så mycket, varit på marknad, köpte en piercing och ett par awesome rosa brillor!;D Men ikväll blire tälta med girlsen!! Så kommer nog inte blogga ikväll!
 
Sitter just nu och äter melon och lyssnar på fett mke dunk musik med Lowe :D
 
Hörs imon!
 
 
 

Emma och Loweeeeee

Hejsan alla söta
 
Igår sov jag över med Lowe och Emma, fan va kul de va!
 
Men jag ska fortsätta va med dessa skit snygga tjejer! 
 
 
 

Kär..

Jag är SÅ KÄR
 
Fast inte i en person.. I en låt som jag absolut inte kan sluta lyssna på, de är sjukt så bra den är..herregud..
 
Men iallafall, nu är jag med Alex, hon sov här inatt och vi hade mys igår och kollade på Jackass 3.5 och lite sånt, så somnade vi typ halv 3, tror jag.. Men idag så ska jag va med Lowe, (..igen) och vi ska typ dsra på stan snabbt som fan, för man vet ju aldrig när de ska börja regna så som de har gjort idag, har ju översvämmning utanför huset! Och så översvämmade jag toan lite med, jag glömde stänga av kranen.. Ooops!!
 
 
 
 

13.00

Gäsp, gäsp, gäsp.. Asså är ärligt talat, as trött.. 
Alicia stack nyss också, vi har ju sovit över och vi vaknade.. Klockan 1.. Eller ah hon vaknade en halvtimme innan
 
Just nu ligger jag och kollar på Degrassi(<3) och äter frukost och dricker saft! har nyss duschat så känner mig såhär jätte fräsch och så! Idag ska ajg va med Lowe, och vi ska typ lira runt lite på stan coh så, sen hem till pappa för han har ju kommit hem från Kroatien de svinet -.- jag fick inte följa med...</3
 
 

Soviiiis

Bytt design, igen... 
 
Men den andra va för liten och jag orkade inte göra om så ah, så får de bli!
Nuuu, är jag med Alicia och vi ska sova över hihu!^^
 
Men ja, vi höres imorgon, xoxo
 

Lovely Molly

Godeftermiddag folks!
 
Just nu sitter jag i soffan och har nyss kollat på ''Cube'', en film från 1997 som handlar om 6 personer som är fast i en kub. Och dom ska då ta sig ut, och de är lixom en STOR KUB med små kuber i, och dom är fast i dom små kuberna, och alla vaknar upp i varsin, sen hittar dom varandra. MEN, i vissa kuber finns de fällor t.ex laser, sprutande syra m.m
 

Den rekomenderar jag faktiskt, och Lovley Molly, de är typ Paranormal Activity, men hemskare på något sätt, fyfan..
 
Men jag bloggar mer ikväll!!
 
 
 

AHAHHAHAHAHHAHHAHAH

HAHAHAH, omg.. Nu kommer de EN TILL såndär helt sjuk kommentar! Åh va jag älskar haters!<3
 
Aahhah, okej nu är de såhär, ni kan sluta kommentera sånna saker för alltså, jag rent ut sagt skiter i vad du/ni tycker om mig, ni läser ju förfan min blogg? Då ska ni inte gå runt och förvänta er att jag är skit smal, snygg osv..
Hur gammal är du typ 10? Och du bor typ i Stockholm, men kan vi inte göra såhär? Du kommer ner hit eller så ger du mig din adress så möts vi så ska vi se vem de är som är slynan som backar undan? Ok? Jag skiter i vem fan du är tillsammans med, Jockiboi? Väx upp förfan äckel. Sluta läs min blogg då fan om jag är så fet och om jag är en slyna, men om du läser betyder de att du lägger din livs tid på slynor. Just sayin'..
 
Och till alla er haters som läser min blogg:

Moget..

HAHAHHA, jävla noob, bah almänt asså ;)
 
Denna fin kommentar fick jag igår :) Jag är faktiskt inte alls ledsen jag tycker bara att de är jävligt kul att du kan säga vadfan som helst till mig men ändå.. ANONYM. Du är ju verkligen mogen du med.. Och att du har tid och energi att lägga på mig och min blogg och hur jag ser ut? De fattar jag inte alls, varför du bryr dej, du ser kanske inte mycket bättre ut själv..? Men nu förstår jag vilket kul liv du måste ha att kränka någon annan för utseendet :) Men nästa gång, lär dig stava till tjock ^^ Ha ett bra liv.
 
Jaha, det där va ju lite sådär.. Ehm.. Ah..
 
Skit samma, hur har ni haft de idag då? Jag har i alla fall haft de ganska mysigt:) Bloggade inte i morse för jag sov till ett.. hehe, Men nu ska jag typ äta jordgubbar och glass :D Svensk husmanskost<3 Haha nejmen, ha en fortsatt trevligt dag, Puss hej!

DUUUUUUNKAAARR

 Tjoo, sitter i soffan och dunkar massa awesome music på min spotify, mjahahahha ;)

Har faktiskt inte så mycket att göra idag, och nu o så.. Måste ju vara fin klädd imorgon, wiho..Njaaaee
Men jaa, imorgon är de ju faktiskt Midsommer, OCH min låtsaspappas födelsedag så de blir mycket firande, jag kmr dö.. Men jaja, nån gång får man väl stå ut :)
 
Vad ska ni göra imorgon då? Ngt extra kul?! Kommentera!
 
Men jag tycker att ni kan typ skriva till mig och sånt för de är kul och addar ni mig på facebook och gillar min sida på bloggen SÅÅÅÅÅ länkar jag din blogg! De ni ;)
Fb: Fanny Kruljac
Email: [email protected]
Lyssna på min spotify listaaaaaaa HÄR!

Hata, dej.

Ååh, asså jag vet inte varför jag är så arg, hon är inte värd att se mig arg, inte någonting... Som hon, blir arg för ingenting, självisk..
Men skit samma, ja jag är jävligt arg men jag ska gå vidare och glömma denna själviska person.

Hur har dagen varit för er annars? Mitt har varit super bra! Sov till typ halv tolv och sen låg och latade mig med Ellen! Sen gick vi ut och solade, sen bah: Asså jag vill sticka o bada! Så gjorde vi de va där i typ 2 timmar, stack hem och nu sitter jag här och bloggar, helt enkelt! Men vi hörs imorgon! Puss hej, btw, jag är fett steek på denna bilden..!

Crew Love

Vi har nyss varit ute och tagit lite bilder, vissa blev as bra och vissa bara sjukt roliga! Sitter och skrattar, haha :D Och nya blogg.se är ju bättre än de förra, tycker i alla fall jag!<3

Men här kommer några bilder från idag och sen får ni ha de så
gött, puss!

Chilla

Tjollahopp, har mys dag/kväll/natt med Veers vi har nyss lagat mat å ätit å så :) Nu koller vi på Jackass 3.5 och käkar godis o dricker fanta, men vi ses imorgon, tror jag? Kommer ju få present av mamma o hennes kille för dom har varit i Gtbg :) Herråå :3


Can't say no

Heeyyy folks, har myskväll med clara och lelle ;D och ååh älskar denna låten!! CONNOR MAYNARD♥

TACOOOOOS

Tjenare, idag kanske jag och ellen ska sova över :) Jag har ju faktiskt FF, huhu.

Men vi ska typ snart sticka till hemköp, och köpa grejor och så. sen baka och göra mat osv..
Men imon blire folk här med, de blir typ Lowe å Clara och kanske Emma och Alicia :) Kulkul, men så har vi match också imon klockan 1 så önska oss lycka till! BAAJJBAJJ

Ny designis ifall de funkar!

TRYCK F5!!

STICKER PÅ BJUDNING MED LINDA O LA FAMILLA


TJENA

Asså jag vet inte vad jag är nu, glad eller ledsen, okej vi gör såhär goda och dåliga nyheter!

DÅLIGA: Mina Jeffrey Campbell skor passar inte så jag måste göra som fotomodellerna, tjepa fötterna helt enkelt..</3

BRA: Jag har fått en syssling!! Som ska heta Nicolina, skit söt och skit sött namn!! Hihi

Men ja, de va väl de..? Och jag har hjälpt broshan att flytta oxå, har sån verk i benen nu, faan.
IMORGON är de brännboll mor lärarna!! ;D Bild kommer imorn! Puss hejjjj;3

Harry Potter dagarna i skolan!


FOTBOLL

Hej asså shit, spännande i matchen nu! Kollar ni också? HEJA HEJA SVERIGE!!


Ehm..Hej..

Ehh hhehheehh eheeh , jag vet att jag inte bloggade igår kväll men asså vi va så jävla trötta så vi typ somnade ståendes, nej men vi somnade typ halv4 på morgonen så vi festade 13h igår/idag.. Omg, men snart kommer farmor och ska köra mig och tre andra tjejer till matchen i Bor, så de är väl de! Önska oss lycka till!!


Ladidaaaa

Hejhej fick äntligen sitta vid mobilen :) haha, alla här är typ lite lulliga, förutom jag för jag dricker monster höhö.. Men vi ska snart grilla och så men vi hörs ikväll för då tänker jag blogga ciaooooh :D


FEST!


FEST!


Extorp!

Tjena tjena! Är hos Tessa nu och har sovit här inatt, mysigt mysigt! Igår åkte vi faktiskt fyrhjuling med, fyfan va kul de va!! Ville gråta glädje tårar! :') Jag vill seriöst ha en fyrhujing, men såklart bor man inte på landet.. Men man kan väl göra mycket i stan ändå va?? ;) Men ska typ kanske rida ut med hästarna nu snart efter frukosten, vetifan om jag ens vågar sitta på någon av dom :S usch! Men de är kul och rida men skulle int ekunna tänka mej och ha de som ett intresse! Att gå till stallet typ 5 på morgonen nästan varje dag, nej fyfan måste ju sova.. Men ska ner och äta lite nu men vi höres i eftermiddag när jag komm er hem, och omk jag har tillgång till en dator eller internet över huvudtaget, herrååå! ;D

Feeeeber

Hallåja, bloggade inte igår för jag hade sån sjuk huvudvärk och typ 39 graders feber, usch.. Men idag bloggar jag, jag har så jävla tråkigt, vaknade nyss och klockan är halv 8 shiiiit. Men idag vet jag inte vad som ska hända, ska äta lite glass och kolla på film och så :) men vi hörs kanske senare mot eftermiddagen om jag inte sover då såklart ;)


SUNTANNED

SOLBRÄNNAAAAAA


Dålig uppdate

Hej hej jag vet att de har varit jälvigt dålig uppdatering på sistonde.. Men de är så mycket som har hänt och så.. Men iaf kan berätta lite, i måndags hände typ inget jag va på gården sen i tisdags blev jag ihop med min Filip, sen på onsdag hade jag träning (fys) och igår hände typ inget och nu är jag med Majs och Lowe och lowis ska sova här så vi ska mys med Ben&Jerrys och cola! OCH IDAG FICK JAG EN iLUV AV MAMMA :D OMG.. ÄLSKA HENNE<3


RSS 2.0