Ingen lust

Här kommer lilla jag som helt enkelt inte har haft den peppade lusten att skriva något för allt som hänt är lixom bara skit..
 
Är hos Julia i Lidhult och ska sova här och kommer hem imorgon kl 11.30 tror jag
 
 

Fuck..

Och just jag, blir sjuk lite sådär på kvälls kvisten.. Har 38,2 grader feber, svullen hals och Neagarafallen i näsan. Känner mig sjukt lyckad. Och har blivit så sjukt trött på all jävla skit som jag har fått reda på de 2 senaste veckorna, tänk att 2 människor just 2 kunde dra ner mig så jävla lågt. Jag va fly förbannad på denhär jävla röran att jag lät de gå och nu lever jag här och nu utan dom helt enkelt, och de känns så jävla fritt. innan va jag instängd men ändå utanför.. Men fuck it, jag mår bättre nu!
 
Bildbomb
Saknar min älskling!!<33

Myspys!

Ååh, kom nyss hem från gården och där gick vi i tjejgruppen ner till Suriyo Thai (vet nt hur man stavar de men ah..) och käkade thai! De va sjukt mysigt, hhahah de va en man som satt bakom oss som åt så satt vi och kolalde på honom AAHAH så skrattade vi en aning...
Men i alla fall på fredag blir de rajtantajtan! Metz med mitt hjärtegull Tessa, de ska bli så jävla kul!
 
 
''Bitch, you're only alive because it's illegal to kill you.''

Har fysik!


Allting går upp för mig när solen går ner

Idag va de en sjukt chill dag i skolan, Först Sv en 1h, Kemi 1h 20 min, Matte 45min, Lunch, Spanska, Bild och så slutar vi 13.50, därför älskar jag måndagar :) Men ni är jag och Lowe på mitt rum, softilerar osv.. Och idag hände lite andra saker att till exempel jag konfronterade en tjej som faktiskt förtjänade det, de tycker jag man ska. Har någon dubbelmoral eller om den säger dina hemligheter till folk, då ska du inte ta de på facebook, sms osv.. Ta de face 2 face.. Så har jag blivit uppfostrad iaf :)
 
 
Ny design också, tycks?? :)

Tjena, hallå, hej, tjo, tja, yo bror

Kan ni tänka er? De är fucking 15 dagar kvar till JULAFTON! Ska jag vara ärlig, så de jag älskar mest med julen de är presenterna och liksom kunna umgås med sin familj, och så ska jag träffa Lowe lite senare så ska hon och jag ha lite julemys. Och de jag hatar mest med julen de är när man ska sova och tänka ' jahopp, du är de 365 dagar kvar tills nästa..' och snöhelvetet.. Visst är de fint och så men de är så jävla kallt.. 
När jag va yngre älskade jag snön och nu, skit mig i näven rent ut sagt.
 
'' Snart får man inte bränna maten för de anses vara rasistiskt..'' HAHAHA
 

AHHAHAHA fail

filmar som en jude


Skype

Skype med Alicia, min söta gulleplutt!
 
http://aliciaacarlsson.blogg.se
 

RSS 2.0