BRUNETT!

Hejhopp, nu är jag brunett. Efter en hel sommar och lite till av att va blondie!
 
Känner fan inte ens igen mig själv, varje gång jag går förbi spegelen i vardagsrummet så tänker jag: VEM FAN ÄR DEDÄR?!?! Men jag tänker inte lägga upp en bild, för de får folk se i skolan imon ;) så bilden kommer imorgon!
 
är kär i en låt, så jag tycker faktiskt att ni ska lyssna på den.
 
 

DH

Fyfan va galen dag/natt de va igår! Jag va ju på dh med lowe och moa, och fick massa nya polare! Benjamin, Filla, Sammi, Karro, Hanna, Simon, Anton, David, Emmy och Bernard! Fett sköna människor!
 
Så fan att jag ska på dhs13!
I bilen på vägen dit!

Drar upp o kollar film!

Skype med tim o vlade just nu, och kikar med folk! men drar upp och sätter på en bra film jag, hörs!
 
 
Saknar min babe! Baoowe<3

Lappland

Är hos mormor i lappland, har inget att göra, så tänkte blogga lite. Har varit sjuk de senaste dagarma så har inte haft ork att blogga eller att skriva något speciellt. Men ni får gärna smsa,kik,fb chatten, okok?
 
Följer du mig på instagram så gör jag en shout out på dig! @fannyykruljac
Smsa du mig så får du en puss nästa gång vi ses! 0725231743
Skriv på kik, så får du bestämma själv va du vill ha (inga jävla pengar eller julklappar för de har jag nt..) @craziesthh
Skriv på facebook, bara för att, eller så får du en kram! Fanny Kruljac
 
DEAL?
 
 

Turn up the music

Ligger på golvet.. Hah nejmen tjäna alla, ja jag ligger på golvet men ajg typ lyssnar på musik, chillar och lite annat sånt trevligt såhär på en mysig tisdagskväll! Ska snart kolla film eller nåt, bloggar nog imorgon innan jag drar till skolan! Puss hej!'
 
 
Jag och min finfina vän Alex<3
 
 
ja mitt hår är naturligt lockigt, fml..
 

Skolaaaa

drar till skolan nu! 

Ansiktsmask

Tjäna bloggläsare, hänger o chillar lite med Lowe, Emma och Clara at my place. Jag o emma har as fin ansiktsmask, heheh, emma ser ut som om hon smetat diarré i ansiktet och jag ser ut som om jag har smetat bajs i ansiktet, as fint. Har försökt göra en cover med dom i typ 1 timme, och de gick...Sådär..Hahah men dom ska dra vid 7 så får la hitta nån annan som vill va nårra timmar te.
 
 

Extremely loud & Incredibly close

Hallååå alla, ligger i soffan och kollar film(se rubriken) Började nyss men den verkar jävligt bra faktiskt. Innan idag kollade jag på Promethus med Albin, Marcus och Ludde, och den va så sjukt bra!!

Och fick kvällsmat oxå.. Max, av papi :)
Men ska fortsätta kolla nu pusshej


Diablo 3

Godmorgon sötnosar! Sitter och spelar Diablo 3 med Pappsi medans Becka ligger nere på rummet och sover, eftersom hon snackade i telefon till halv 7 idag på morgonen.. Hur dagen ser ut idag, de vet inte ens jag, de blir väl att hänga på stan, chilla typ men vid halv 6 åker Becka hem :/ Så drar väl t farmor eller nåt jag venne.


Sexy bitch

''These cookies suck.'' Hahah omg, Cameron Diaz i Bad Teacher, asså ni måste se den!
 
Amy: I thought we should be more than just across the hall mates..
Elizabeth (Cameron): I don't know what you heard, but i don't eat muffpie. HAHAHAHAHAH, shit. 
 
Men ska dra o möta Lowiiis nu. Baoowe är dryg, nejmen haha
 
 
 
 

How to love

Tjenis penis fina läsare! Ligger i sängen just nu och kom nyss hem från Albin, baoowe ligger jämte mgi också, hon stannar tills imon och hon kom igår! Igår, ehm..ja... vi hade jävligt kul, faktiskt. AHAHHA nejmen becka skämde ut sig som ett as, omg. Men ikväll blire samma visa hahah. Annars ska vi bara chilla typ på gården eller nåt.
 
Vi hörees!
 
 

RSS 2.0