jag har varit en jävla idiot

Olivia jag vet att jag har betett mig som ett fucking äckel mot dig, jag vet.. Och lögnerna, jag trodde dom skulle skydda dig, men antagligen inte. Du har känt mig i 10 år och jag har svårt att säga sanningen och så men den kommer ut tillslut. Och du och jar har bråkat minst 5938567239562793 gånger, men vi har alltid löst de igen, kommer du ihåg när jag flyttade till Rönnäs? Det var 10 år sedan, vi höll på att bära upp saker till våran nya lägenhet, precis jämte dig! Och du satt och gungade nere på gården, och du sprang fram till mig och vi började prata sedan frågade jag pappa om ajg fic vara ute och leka med dig, det tog några timmar sedan kom jag hem med en ny bästa vän! Och vi lekte varje dag och så vidare. 2 år senare skulla vi börja första dagen i skolan, och vi gick på samma skola, vi fick många nya vänner dessutom och jag med. Du och jag var jätte mycket men tiden gick ju och vi blev äldre, och redan då hade vi bråkat 100 gånger men blivit vänner igen efter 20 minuter? Och vi började va mindre och mindre, men en dag så ringde jag dig och frågade om vi kunde va, så va vi och hade jätte kul och spelade spel på datorn, till exempel spela.se och så vidare, och sedan tog vi för givet att vi skulle va varje dag. Sedan en dag så skulle du va med någon annan och så gled vi ifrån varande. Och så bytte jag skola och massa skit hände och vi träffasdes typ aldrig och vi va aldrig, men så började du på kungshög och bara på typ 2 månader har vi bråkat 4-5 gånger, och denna gången gick de för långt och de vet jag och jag är så sjukt ledsen med hela mitt liv, jag kan göra allt för att gott göra dig!! Jag kan verkligen göra allt! Och jag ber om ursäkt, och förlåt för de jag gjorde, ingen bästavän ska göra så.. Jag vet att jag har fått många chanser men allting jag ber om är absolut BARA en chans till, en chans! Och jag känner också att jag inte kan leva mitt liv utan dig, för när jag ser dig i skolan börjar jag nästan gråta. Förlåt, jag hoppas verkligen du kan förlåta mig någon gång..Jag älskar dig..
 
Olivia Andersson.♥
 
Bli inte arg för bilderna..
 
 
''
 
 

Julia är min vackra ängel

Hej, jag tänkte skriva på min gamla skruttiga blogg här igen, jag har helt enkelt inte haft tid och inte tänkt på att blogga.. Men nu jävlar tog jag mig i skinnet och gjorde det!
 
Tänkte dessutom skriva av mig om min ängel Julia
 
Förra sommaren träffades vi för första gången, och kanske ett år innan dess hittade jag dig på facebook och la till dig, men jag vågade aldrig skriva till dig för jag trodde du va värsta bitchen. Men vi lärde känna varandra tillslut, jag va inte direkt poppis för dig i början men de kom med tiden. Vi började träffas mer och mer, och mer själva. Tillslut kände jag att jag kunde öppna mig helt inför dig och jag har satt allt mitt förtroende till dig Julia, jag berättar allt för dig, och jag hoppas du har lagt ditt tillit och förtroende på mig, för jag skulle aldrig kunna säga någon av dina hemligheter till någon och jag skule aldrig kunna ljuga för dig, för i så fall skulle du sett de på mig för jag hade mått jätte dåligt och jag hade haft skuldkänslor. Och jag skulle aldrig vela förlora dig för du är min närmsta vän. Och vi har våra dagar där vi är ledsna, hyperaktiva duracellkaniner, glada dagar och fett förbannade dagar, och vi går genom dem tillsammans. Du vet också att du alltid är välkommen hos mig och hemma hos mig för du är ju nu en del av familjen och alla vill verkligen hjälpa dig, och vi gör verkligen allt vi kan för att du ska må bra och räddas ifrån de. Jag hoppas jag har fått med allt nu, men jag älskar dig över hela mitt hjärta.♥

Våra låta

RSS 2.0