Rock that body

Hallåelle, nu sitter jag och längtar som fan för ''O'' ska komma till mig i helgen o sova hos mig! Wihoo!
 
Lyssnar på en jävla massa bra musik faktiskt!
 
 

STEP UP 3

Hejhej, ligger i sängen och chillar och lyssnar på musik och ska kolla på Step up 3 nu..
 
Ett råd, som du verkligen kommer behöva i livet: Om du hör en av dina vänner, eller närmsta vänner snackar skit om dig med ett par andra, eller inte säger ifrån ifall någon annan säger något om dig, klipp vänskapsbandet, driekt, för sånna människor är bara skit, man behöver inte sånna. Och desamma om dom som låtsas va vän med dig och kanske utnyttjar dig på pengar, cigg, mat, godis, osv.  De är nog de jag hatar mest av allt. Skaffa riktiga vänner som stannar hos dig, andra de är fan bara som att gå runt och plocka sopor och skräp från marken..
 
Pussåhej
 

Utkast: Sep. 10, 2012


9 månader!

woo! idag har jag bloggat i 9 månader! grattis till mig!! att jag kunde hålla kvar den SÅ länge. samanlagt så har jag bloggat i 3-4 år! Men nu sitter jag och äter nutella macka och dricker mjölk, efter att ha varit på ett dagis och grillat med massa polare, och mysigt o kul va de allt! men vi hörs!

gonatt

as ont i huvet, ska sova nu och kolla påååå...AWKWARD!!! blogg.se fukkar så kan inte ladda upp bilder typ :/
 

BRA MUSIK

3.                                                              
 
2.                                                                                                                                                            
 
 1.
 

Ojdå, heheh..

Hallååe due, sitter inne på rummet och typ tråkar ihjäl mig, kollar bloggar och lite sånt typ.. Men nu! Ska jag berätta vad jag har gjort idag och igår!
 
IGÅR: Jo vi gick till Bräkentorp men alla B klasserna på Kungshög, jag gick mindre än halva vägen och då... Fick jag krampattack i mitt knä och bara föll ihop.. Så fick skjuts rästen av vägen till Finnstugan. Och när vi va där så fanns de 4 grupper, och jag va i 1a Hjärt och lungräddning, så fick vi lära oss lite av de, och testa o skit. Sen hade vi 2an de va paddla kanot, och de va skitkul! Jag, Leo och Felicia va i en kanot och så teamade vi med Ludde och Keo, mot Minou och Emilia, fyfan va dom blev blöta, ahahahhaha. Sen så hade vi vapen vila, så då skulle felicia  över till minous och emilias båt och så välte hon våran samtidigt.. Så, hade genom blöta kläder på mig i typ 1h. Sen fick jag låna byxor av albin sen hade jag en egen tröja. Sen va de typ Origentering, och de va skit tråkigt. Sen va de typ vad man ska äta om man går vilse i skogen och sånt. Sen så grillade vi korv på egen täljda pinnar och hade mysigt, sjöng oh så. Vid 22-23 tiden va alla i sina tält.

IDAG:Idag så packade vi ihop, åt frukost och började vägen hem. Jag och Sanna stannade vid grillplatsen och väntade på mamma som skulle hämta oss, för vi skulle till doktorn båda två, jag 10.30 sanna 11.30. Och så skjutsade vi hem sanna, sen så stack vi hem, bytte om sen till sjukhuset. Och så väntade vi, sen kom en utländsk man och va min doktor och jag vägrade ha honom, och fick typ panik. Sen gick de väl bra..Sen så fick vi åka hem, och när vi kom hem ringer doktorn och säger att vi ska tillbaka dit för direkt röntgen på mitt knä..Och sen hade vi gjort de, så fick vi gå till akuten så kollade dom där och så.. Så jag ska snart ta ut min medicin typ..
 
OCH NU, har jag kommit på vilka som är mina riktiga vänner, faktiskt.. Och den jag litar på absolut till 110% på de är fan Cassandra Boox, älskar dig hjärtat!♥
 

Drar till olivia!


Make It Bun Dem

As bra låt dessutom! Skrillex, Damian ( Jr. Gong) Marley
 
Todaayy, så va jag hemma från skolan för jag hade feber i morse, och jag har skadat mitt knä så hade vi idrotts dag, blä.. Så jag kunde inte gå iaf, men ska till sjukhuset på fredag kl.10.30 och röntga och lite så. Runt 11-12 tide satt jag, mamma och kolalde på Men In Black 1-2 grymt bra filmer! Sen träffade jag Boox, och så va vi, va lite vid bron, sen stack vi och träffade Linn o Timmy, och sen drog vi till gården. Va där till 10 i 9, sen hade jagoch Nico följe hem. och när jag kom hem åt jag och kollade på men in black 3 :) Ska typ sova nu, puss o hej!
 
 du är en sådan riktig jävla attention whore!

''Twinkle twinkle little whore, close you legs there not a door.'' DU är horan här om någon. Du är så fett äcklig och ful så de inte är klokt, man ljuger inte om en sån sak säger du? Precis, de är just de jag inte gör, jag ljuger inte. Talar ren jävla sanning, varför skulle jag hitta på ett rykte om mig själv? Säg de du, och vadå säga de till hela stan? Jag har inte snackat med Becca idag, och hon visste ändå om de, konstigt du. Du är en sån jävla pain in the ass. Du är den som söker uppmärksamhet här, de är du som får folk att tro fel, du får all respekt för du kränker någon. Det som har hänt har du fan inte med att göra, så fuck off.
 
 
fett jävla förbannad på falska äcklen

RSS 2.0